Tianjin OTS Valve Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Tianjin OTS Valve Manufaktur Co., Ltd. punika enterprise.We Manufaktur specialized wis ing lapangan tutup kanggo luwih saka rong puluh taun lan kita ngarahke ing kualitas kelas dhuwur, layang punctual, wareg sawise layanan sell.
Tutup kupu, mriksa tutup, gapura tutup, peserta karet, Y strainers produk utama kang digunakake usded ing sumber banyu lan got, daya listrik, industri kimia bensin, mesin etc.Larege kalebu 40 set Alat testing kinerja kita diimpor saka jaban rangkah sing apik support kanggo ing pemriksaan tutup here.20 engineers lan technians bisa bantuan cutstomers nemokake solusi sing paling apik ing bisnis tutup Panjenengan.



Tampilan Online Chat!