Тијанџин OTS Клапан Производство Co, Ltd

за нас

  Тијанџин OTS Клапан Производство Co, Ltd

   

  Ние сме биле во областа на вентилот за повеќе од дваесет години и ние сме фокусирајќи се на високо класа квалитет, навремена испорака, задоволни по продаде services.Butterfly вентил, проверете вентил, портата вентил, гумени заеднички, Y филтри се моите главни производи, кои се широко usded за водоснабдување и канализација, електрична енергија, бензин хемиската индустрија, итн Larege машини вклучувајќи ги и 40 комплети на ефикасноста на тестирање на опрема се увезени од странство се добри поддршка на инспекции на вентилот тука. 20 инженери и technians може да cutstomers најде најдобрите решенија за вашиот бизнис вентил.

  Larege машини вклучувајќи ги и 40 комплети на ефикасноста на тестирање на опрема се увезени од странство се добри поддршка на инспекции на вентилот here.20 инженери и technians може да cutstomers најде најдобрите решенија за вашиот бизнис вентил.

  Контактирајте не
  T6
  T5
  Т3
  107
  022
  110
  zxc1
  
  WhatsApp Онлајн Chat!