Tianjin OTS Valve Manufacturing Co., Ltd.

Rreth nesh

  Tianjin OTS Valve Manufacturing Co., Ltd.

   

  Ne kemi qenë në fushë valvulave për më shumë se njëzet vjet dhe ne jemi duke u përqëndruar në cilësi të lartë të klasës, ofrimit të përpiktë, të kënaqur pas valvula shesin services.Butterfly, valvula kontrolloni, valvula porta, të përbashkët gome, Y strainers janë produktet e mia kryesore të cilat janë gjerësisht usded në furnizimin me ujë dhe kullimit, të energjisë elektrike, industria kimike benzinës, etj makina Larege përfshirë 40 grupe të pajisjeve të testimit të performancës ne të importuara nga jashtë janë mbështetje e mirë për të inspektimeve valvulave këtu. 20 inxhinierë dhe technians mund të ndihmojë cutstomers gjeni zgjidhjet më të mira për biznesin tuaj valvul.

  makina Larege përfshirë 40 grupe të pajisjeve të testimit të performancës ne të importuara nga jashtë janë mbështetje e mirë për të inspektimeve valvulave here.20 inxhinierë dhe technians mund të ndihmojnë cutstomers gjejnë zgjidhjet më të mira për biznesin tuaj valvul.

  Na kontaktoni
  T6
  t5
  t3
  107
  022
  110
  zxc1
  
  WhatsApp Online Chat!