Tianjin OTS klep Manufaktur Co., Ltd.

Tentang Kami

Tianjin OTS klep manufaktur Co., Ltd. mangrupakeun enterprise.We manufaktur husus geus dina widang klep pikeun leuwih ti dua puluh taun jeung kami anu fokus dina kualitas kelas tinggi, pangiriman pas waktuna, wareg sanggeus jasa ngajual.
Klep kukupu, pariksa klep, Gerbang klep, gabungan karét, Y strainers mangrupakeun produk utama kuring nu lega usded di suplai cai sarta drainase, kakuatan listrik, industri kimia bensin, mesin etc.Larege kaasup 40 sét equipments nguji kinerja urang diimpor ti luar negeri mangrupakeun rojongan alus kana Citatah klep here.20 insinyur sarta technians bisa mantuan cutstomers manggihan solusi pangalusna dina bisnis klep Anjeun.



WhatsApp Online Chat!